Applicaties verbinden

De e-mail die je stuurde werd niet geopend. Daarom wil je dat er automatisch een reminder per sms wordt verzonden. En het call-center moet de klant voor de zekerheid ook nog even bellen. Deze werkwijze vraagt dat applicaties perfect met elkaar communiceren: intelligent, automatisch en veilig.

Eclipse zorgt voor de juiste integratie van applicaties om daarmee de perfecte eenduidige communicatie te realiseren. Samen met onze klanten bekijken we hoe we die integratie tot stand brengen. Via API-koppelingen, sFTP, Message Queue of Webservices. Net wat prettig én mogelijk is.

Daarnaast denken we mee over de kanalen die jij als organisatie nog niet inzet, maar wél wilt gaan inzetten in de toekomst. Dat kunnen bijvoorbeeld nieuwere communicatiekanalen zijn als whatsapp voor business of een slimme chat-app. Maak je hier nu nog geen gebruik van, dan kan Eclipse dit voor je faciliteren.

Wij realiseren de verbinding

  • Applicaties koppelen
  • Degelijk en veilig
  • API, sFTP, Message Queue, Webservices
  • Nieuwe web-applicaties integreren

Eclipse. Slim in communicatietechniek.

Meer informatie over de techniek achter onze communicatieoplossingen?

Neem een deep dive en bekijk hoe we organisaties helpen. Liever een overleg met één van onze consultants of technisch managers?

Eclipse. Slim in techniek

Bij Eclipse zetten we communicatietechnologie slim in. We leggen graag uit hoe wij jou kunnen helpen in de techniek.

De 6 voordelen van Eclipse

AVG- en GDPR-proof

Onze manier van werken zorgt voor een veilig opslag en verwerking van klantgegevens.

Geen grote investering nodig

Voor onze oplossingen geldt een transparante maandelijkse fee.

Communicatie zoals je klant het wil

Communiceren met je klant via het communicatiekanaal en moment dat je klant wil. Omni-channel dus. Dat is de meest efficiënte manier voor jouw organisatie.

De zekerheid van Software as a Service

Onze CCM-dienstlevering zit in de cloud (SaaS). Dat betekent: nooit meer updates doorvoeren. Je krijgt de zekerheid van altijd de meest recente communicatietechnologie.

Groei in klantwaardering, loyaliteit, NPS en sales

Een eenduidige klantcommunicatie via het voorkeurscommunicatiekanaal van je klant zorgt voor meerdere positieve resultaten.

Wij zijn betrokken

Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar. We verbeteren jouw klantcommunicatie. Gedreven door technologische ontwikkelingen of op verzoek.

Bekijk de diensten die Eclipse
voor jouw organisatie uit handen kan nemen.

× Direct contact? Available from 09:00 to 18:00