Over

Wij zijn Eclipse. Een moderne internationale organisatie die zich elke dag opnieuw inzet om Customer Communication Management as a Service verder te ontwikkelen. We werken binnen één team in zowel Nederland als Noord-Macedonië. Vanuit dit team helpen we klanten elke dag opnieuw met intelligente communicatietechnologie.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat klantbeleving steeds belangrijker wordt. Je wilt zichtbaar zijn, daar waar je klant zich bevindt. Technologische ontwikkelingen en veranderende wet- & regelgeving hebben allemaal invloed op de manier waarop jij wilt communiceren met je klanten, leveranciers of collega’s. Wij geloven dat in deze snel veranderende wereld van digitale transformatie en document-logistiek jouw klant altijd centraal zal blijven staan. De uitdaging voor organisaties om dit goed te organiseren wordt steeds groter. De vraag naar ondersteuning daarbij ook. Eclipse biedt juist die ondersteuning.

Missie

Wij bieden de beste Customer Communication Management as a Service waarin onze klanten binnen één omgeving hun data omzetten naar leesbare teksten conform hun huisstijlhandboek. Deze content wordt via geautomatiseerde scenario’s verstuurd over verschillende outputkanalen heen. Alle relevante informatie rapporteren we op een slimme en overzichtelijke manier. Gebruik, volume, distributie, maar ook opens/clicks/ etc. spelen hierbij een rol.

Naast functionele wensen faciliteert ons CCM-platform diepgaande informatie voor audits, bescherming persoonsgegevens en A/B-testen. Eclipse biedt jouw complete klantcommunicatie – oplossing in de cloud waarbij je alleen betaalt voor het daadwerkelijke gebruik.

Eclipse Group Nederland

Eclipse Group Noord-Macedonië

Eclipse Group

Eclipse is een snelgroeiende organisatie met vestigingen in Nederland en Macedonië. Wij specialiseren ons in communicatietechnologieën en werken met een team van specialisten om jouw organisatie daarmee te ondersteunen.

Vacatures

Specialisten die bij ons willen werken krijgen veel verantwoordelijkheid, schrikt jou dit niet af. Sterker nog: dát is de reden waarom je bij ons komt werken en de stap die je wilt zetten in jouw carrière.

Eclipse partnerschap

Kiest jouw organisatie voor een partnerschap met Eclipse dan kies je voor een partnerschap met een specialist op het gebied van communicatie technologie. Wij denken graag mee.

Eclipse. Slim in techniek

Bij Eclipse zetten we communicatietechnologie slim in. We leggen graag uit hoe wij jou kunnen helpen in de techniek.

De 6 voordelen van Eclipse

AVG- en GDPR-proof

Onze manier van werken zorgt voor een veilig opslag en verwerking van klantgegevens.

Geen grote investering nodig

Voor onze oplossingen geldt een transparante maandelijkse fee.

Communicatie zoals je klant het wil

Communiceren met je klant via het communicatiekanaal en moment dat je klant wil. Omni-channel dus. Dat is de meest efficiënte manier voor jouw organisatie.

De zekerheid van Software as a Service

Onze CCM-dienstlevering zit in de cloud (SaaS). Dat betekent: nooit meer updates doorvoeren. Je krijgt de zekerheid van altijd de meest recente communicatietechnologie.

Groei in klantwaardering, loyaliteit, NPS en sales

Een eenduidige klantcommunicatie via het voorkeurscommunicatiekanaal van je klant zorgt voor meerdere positieve resultaten.

Wij zijn betrokken

Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar. We verbeteren jouw klantcommunicatie. Gedreven door technologische ontwikkelingen of op verzoek.

Bekijk de diensten die Eclipse
voor jouw organisatie uit handen kan nemen.

× Direct contact? Available from 09:00 to 18:00