Eclipse Group

De manier waarop organisaties communiceren met hun klanten is de laatste jaren flink veranderd. Er zijn steeds meer communicatiekanalen waarmee organisaties de consument willen bereiken. De focus van organisaties ligt daarmee steeds meer op het leveren van toegevoegde waarde en goede klantervaringen. Dat is dan ook de primaire focus van Eclipse.

Over Eclipse

Wij zijn een team van specialisten op het gebied van softwareontwikkeling en communicatietechnologie. Met onze specialisten helpen we jouw organisatie bij het realiseren van jouw doelstellingen. We zijn resultaat gericht, 100% toegewijd en denken graag mee!

Wat we doen

Wij ontwikkelen en faciliteren ‘white-label’ Customer Communication Management as a Service. Met deze oplossingen helpen we jouw organisatie effectiever in contact te komen met jouw klanten. Dit doen we door onze kennis en ervaring over processen en complete ict-infrastructuren te vertalen naar technologische communicatieoplossingen.

Eclipse. Slim in techniek

Bij Eclipse zetten we communicatietechnologie slim in. We leggen graag uit hoe wij jou kunnen helpen in de techniek.

De 6 voordelen van Eclipse

AVG- en GDPR-proof

Onze manier van werken zorgt voor een veilig opslag en verwerking van klantgegevens.

Geen grote investering nodig

Voor onze oplossingen geldt een transparante maandelijkse fee.

Communicatie zoals je klant het wil

Communiceren met je klant via het communicatiekanaal en moment dat je klant wil. Omni-channel dus. Dat is de meest efficiënte manier voor jouw organisatie.

De zekerheid van Software as a Service

Onze CCM-dienstlevering zit in de cloud (SaaS). Dat betekent: nooit meer updates doorvoeren. Je krijgt de zekerheid van altijd de meest recente communicatietechnologie.

Groei in klantwaardering, loyaliteit, NPS en sales

Een eenduidige klantcommunicatie via het voorkeurscommunicatiekanaal van je klant zorgt voor meerdere positieve resultaten.

Wij zijn betrokken

Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar. We verbeteren jouw klantcommunicatie. Gedreven door technologische ontwikkelingen of op verzoek.

Bekijk de diensten die Eclipse
voor jouw organisatie uit handen kan nemen.

× Direct contact? Available from 09:00 to 18:00