Eclipse partnerschap

Partner worden van Eclipse
Eclipse ondersteunt organisaties met Customer Communication Managment as a Service. Via een partnerschap met Eclipse kun jij als organisatie onze CCM-diensten onder eigen label aanbieden aan jouw klant.

Overweeg jij als organisatie om Customer Communication Management toe te voegen aan je diensten? Neem contact op we denken graag mee. Want samen bereiken we meer.

Wat is een Eclipse partner?
Een partner is een organisatie die CCM-dienstverlening van Eclipse aan z’n eigen dienstverlening wil toevoegen. Tegelijkertijd heeft die partner hiervoor niet technische of inhoudelijke expertise. Eclipse is in die gevallen de technologische partner en neemt de uitvoer voor z’n rekening.

Welke diensten bieden we voor Eclipse partners?
Alle diensten die je op deze website vindt, bieden we aan voor onze partners. Wil je meer weten over onze technische kennis en vaardigheden? Neem dan een deep dive in onze technische materie.

Is dit een white-label oplossing?
Ja. Eclipse kan de diensten white-labeled uitvoeren onder de naam van jouw organisatie. Maar vind je het prettiger dat Eclipse de diensten onder eigen naam of die van je klant uitvoert, dan kan dat ook. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Welke organisaties maken al gebruik van Eclipse-partnerschap?
Informatie over onze partners maken we niet openbaar. Wel kunnen zeggen dat Eclipse preferred CCM-partner is van zowel nationale als internationale, corporate spelers.

Ik wil graag een demo. Is dat mogelijk?
Dat kan. We bespreken graag de mogelijkheden over het Eclipse partnerschap. Neem hiervoor contact met Teun Lijnkamp, manager Innovation en Development via telefoonnummer 040 – 820 00 40.

Eclipse. Slim in techniek

Bij Eclipse zetten we communicatietechnologie slim in. We leggen graag uit hoe wij jou kunnen helpen in de techniek.

De 6 voordelen van Eclipse

AVG- en GDPR-proof

Onze manier van werken zorgt voor een veilig opslag en verwerking van klantgegevens.

Geen grote investering nodig

Voor onze oplossingen geldt een transparante maandelijkse fee.

Communicatie zoals je klant het wil

Communiceren met je klant via het communicatiekanaal en moment dat je klant wil. Omni-channel dus. Dat is de meest efficiënte manier voor jouw organisatie.

De zekerheid van Software as a Service

Onze CCM-dienstlevering zit in de cloud (SaaS). Dat betekent: nooit meer updates doorvoeren. Je krijgt de zekerheid van altijd de meest recente communicatietechnologie.

Groei in klantwaardering, loyaliteit, NPS en sales

Een eenduidige klantcommunicatie via het voorkeurscommunicatiekanaal van je klant zorgt voor meerdere positieve resultaten.

Wij zijn betrokken

Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar. We verbeteren jouw klantcommunicatie. Gedreven door technologische ontwikkelingen of op verzoek.

Bekijk de diensten die Eclipse
voor jouw organisatie uit handen kan nemen.

× Direct contact? Available from 09:00 to 18:00